Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

De Boelelaan

Studentenkamers in Buitenveldert

Amsterdam, Stadsdeel ZuiderAmstel

In stadsdeel Zuideramstel, vlakbij de Vrije Universiteit en het Universitair Sportcentrum, is op de De Boelelaan een voormalig kantoorpand geschikt gemaakt voor bewoning door studenten. Het gaat om negentig kamers van verschillende grootte.

Voorzieningen als keukens, wc en douche zijn op de gangen geconcentreerd. Op handige plaatsen, verspreid door het gebouw, zijn wasmachines, drogers en kooktoestellen geplaatst. TV-ontvangst dien je zelf te regelen via Digitenne. Op de begane grond is een fietsenstalling. De huurprijzen liggen tussen de 200 en 300 euro, inclusief servicekosten. De kamers worden via instemming verhuurd: zittende huurders dragen een nieuwe huisgenoot voor.

Omgeving
Winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt op vijf minuten fietsafstand, evenals de goedkope supermarkt van Duitse origine waarvan de naam begint met een A. De Vrije Universiteit is superdichtbij en met de metro, sneltram of fiets ben je binnen een kwartiertje in hartje Amsterdam.

Amstelveen heeft een mooi overdekt winkelcentrum, cultuurcentrum Amstelveen biedt theater en film en wat dacht je van poppodium P60? Nationaal en internationaal bekende artiesten komen hier graag. De grote bibliotheek en het beroemde Cobramuseum zijn met metro en sneltram in slechts tien minuten bereikbaar.

Informatie en inschrijving:
Stichting DUWO
Vestiging Amsterdam
Uilenstede 108
1183 AM Amstelveen
Telefoon (020) 543 11 00
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
of e-mail naar: amsterdam@duwo.nl

Tell a friend