Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Rochdale

Mijn huurwoning kopen

Interesse?

Vul hier het digitale formulier direct in.

Vier goede redenen om nu te kijken of kopen voor u een optie is:

  1. Als huurder betaalt u niet meer dan de taxatiewaarde* voor alle te koopstaande woningen van Rochdale (exclusief nieuwbouw).
  2. U krijgt bovendien nog 10% korting op de taxatiewaarde!
  3. De overdrachtsbelasting is permanent verlaagd van 6% naar 2%. Dat scheelt duizenden euro`s!!
  4. En kent u de Starters Renteregeling al? Een aantrekkelijke regeling voor wie zijn eerste woning koopt. Minimaal 10 jaar lang een voorschot van 20% op de hypotheekrente.

 

Wat moet ik doen? Stap voor stap naar een eigen woning.

Niet alle huurwoningen kunnen gekocht worden. Wilt u weten of u uw huurwoning kunt kopen? Neem dan contact op met Makelaardij van der Linden, tel. 020 - 571 27 12.

Andere koopwoning?
U kunt natuurlijk ook een andere te koopstaande woning van Rochdale kopen. De voorwaarde is dat u tenminste drie jaar dezelfde woning van ons huurt. Als dat het geval is betaalt u ook slechts de taxatiewaarde. En u krijgt 10% korting! Kijk snel bij ons aanbod!
Let wel, de vraagprijs die bij de woningen staat is niet de taxatiewaarde*.

*De taxatiewaarde is een schatting van de verkoopwaarde van een woning door een makelaar/taxateur. Er wordt daarbij onder andere rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging.

Tell a friend
English Translations

English Translations

Favourable price!

From tenant to owner