Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Routebeschrijving hoofdkantoor Bos & Lommerplein

Het bruggebouw staat op de afslag S104 van de ringweg A10:

  • Vanuit het noorden (komende uit de richting van Coentunnel) neemt u afslag S104 (Bos en Lommer). Aan het eind van de afrit gaat u linksaf. De ingang van het bruggebouw (nr. 303) is direct na het eerste verkeerslicht aan uw rechterhand. Volg voor parkeren onderstaande aanwijzingen
  • Vanuit het zuiden neemt u de afslag S105 (Oud West, Slotermeer). Aan het einde van de afrit gaat u rechtdoor (weer richting snelweg), maar u houdt de rechterrijbaan aan (afslag S104). Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Direct aan uw rechterhand vindt u de ingang van het bruggebouw (nr. 303).

Laden en Lossen
Voor de ingang van het bruggebouw mag NIET geparkeerd worden (fietspad/voetpad). Wel is er een laad- en losplatform voor de ingang van Makelaardij Van der Linden (in het midden van het bruggebouw, Bos & Lommerplein 309-311).
 
Kort parkeren
Voor kort parkeren gaat u bij de verkeerslichten (richting centrum) rechtsaf de Hoofdweg op. Daar bevinden zich aan beide zijden van de weg parkeervakken, waar u kunt betalen met de Chipknip.
 
Lang parkeren
Voor lang parkeren gaat u bij de verkeerslichten (richting centrum) rechtdoor en de eerste zijstraat links. Aan het einde gaat u opnieuw linksaf (Leeuwendalersweg). U rijdt rechtdoor tot aan de ingang van de parkeergarage onder het Bos & Lommerplein. Daar rijdt u op tot aan het hek, waarna het opent. Bij de slagboom trekt u een parkeerkaart of gebruikt u uw creditkaart. Via het trappenhuis of lift begeeft u zich naar straatniveau (parkeerkaart meenemen). U steekt de Bos en Lommerweg over voor de ingang van het bruggebouw.

NB. Op dit moment zijn de voetgangersuitgangen in de parkeergarage slecht aangegeven; deze bevinden zich momenteel achter de bouwhekken.
    
De voetgangersingangen van de garage onder het Bos & Lommerplein zijn te herkennen aan de gele toegangszuilen. Met uw parkeerkaart (of creditkaart) komt u weer in de garage. Betaal uw kaartje bij de betaalautomaat naast de ingang van de Albert Heijn/Vomar met chipknip, creditkaart of contant geld. Heeft u bij binnenkomst uw creditcard gebruikt, dan kunt u direct naar de slagboom gaan, uw kaart opnieuw aanbieden en de garage uitrijden.

Tell a friend