Aanbieding

 • 1

  Controleer uw gegevens

  Bij het toewijzen van onze huurwoningen houden wij rekening met uw inkomen, leeftijd en huishoudgrootte (Passend toewijzen).

  Het is daarom belangrijk dat uw inschrijfgegevens bij WoningNet kloppen. U voorkomt hiermee dat u op een woning reageert die u niet mag huren. Voorkom dus teleurstelling en controleer uw gegevens bij WoningNet.

 • 2

  Bezichtigen

 • 3

  Voorlopige aanbieding

  Hoe kan ik mijn gegevens inleveren?

  U kunt de gevraagde gegevens per e-mail sturen naar info@rochdale.nl. Of u kunt de documenten inleveren bij de balie op ons kantoor aan het Bos en Lommerplein 303.

 • 4

  Definitieve toewijzing

  Definitieve toewijzing

  Na ontvangst van uw gegevens controleren wij of wij de woning aan u toe kunnen wijzen. U kunt de woning huren als u aan alle voorwaarden voldoet. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons bericht. Zo kijken wij bijvoorbeeld of uw inkomen passend is. Het woningaanbod vervalt als u de gegevens te laat of niet compleet inlevert.

  Fraude

  Het komt helaas regelmatig voor dat kandidaten hun papieren vervalsen, om op die manier onterecht in aanmerking te komen voor een woning. Dit is fraude en benadeelt andere woningzoekenden. Wanneer wij merken dat er bewust verkeerde informatie wordt gegeven, vervalt het woningaanbod en kan de kandidaat een jaar lang niet reageren op woningen via WoningNet. 

   

 • 5

  Oplevering

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden