Contact over betalingsregeling afrekening servicekosten

Kunt u de bijbetaling van uw afrekening servicekosten niet in één keer betalen. Met dit formulier kunt u een voorstel doen voor een betalingsregeling. Dit geldt alleen voor uw bijbetaling van de afrekeningservicekosten. Lees hier wat u kunt doen bij een huurachterstand.
 

Belangrijk

Wij vragen u om in dit formulier aan te geven voor welk bedrag u een betalingsregeling wilt afsluiten en in hoeveel termijnen u wilt betalen.

Als wij akkoord zijn met het voorstel dan ontvangt u binnen 5 werkdagen een schriftelijk bevestiging van de betalingsregeling.

Hebben wij nog vragen over uw voorstel? Een medewerker van de afdeling Incasso neemt dan telefonisch contact met u op om uw voorstel verder te bespreken.

Volgende stap
Uw gegevens
Volgende stap
Betalingsregeling

Geef hier aan voor welk bedrag u een betalingsregeling wilt afsluiten en in hoeveel termijnen u wilt betalen. Kies ook één van de twee mogelijkheden om te betalen:
1. Via een betaallink per e-mail
2. Via automatische incasso

Hoe wilt u betalen?*

Als u nog geen automatische incasso heeft, dan ontvangt u een machtigingskaart per post. Vul het in en stuur het weer naar ons op. Alleen als wij een ingevulde machtigingskaart hebben ontvangen, kunnen wij de betalingen automatisch van uw bankrekening afschrijven.

Volgende stap
Versturen

Zodra u dit formulier heeft verzonden, ontvangt u gelijk een ontvangstbevestiging per e-mail. U ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie op uw voorstel.