Geen objecten gevonden

Banneplein

Nieuwbouw 76 sociale huurwoningen

Aan het Banneplein in Amsterdam-Noord hebben we 76 sociale huurwoningen opgeleverd. Het zijn appartementen van verschillende grootte (op de tekening: de gelige toren helemaal rechts).

De gemiddelde oppervlakten zijn:

  • 55 m2 voor een appartement met 2 kamers
  • 65 m2 voor een appartement met 3 kamers
  • 75 m2 voor een appartement met 4 kamers

Elke woning heeft een eigen buitenruimte. De woningen zijn bereikbaar met een lift. Alle woningen hebben een open keuken en een elektra-aansluiting voor het koken. Verwarming gebeurt met stadswarmte. Dit project maakt deel uit van een groter project. De overige woningen in dit project zijn koopwoningen. Op de kaart geven de groene lijnen het totale project aan. De rode lijnen geven de locatie van de sociale huurwoningen aan.

 

Over Banne Buiksluit (De Banne)

De laatste jaren is er enorm geïnvesteerd in Banne Buiksloot (kortweg: De Banne). Zo zijn er een nieuw winkelcentrum gebouwd en een Huis van de Wijk. Het Huis van de Wijk de Banne heeft een theaterzaal en openbare bibliotheek.

In De Banne staat ook een nieuwe basisschool: Dalton IKC Zeven Zeeën (het oranje gebouw op de tekening hieronder. Iets boven het midden, rechts van de woningen met puntdaken). En er zijn veel nieuwe woningen gebouwd.

De wijk ligt aan de rand van Amsterdam. Het rustige en groene polderlandschap van Waterland grenst aan de ringweg A10, op slechts 1 kilometer afstand. 

De Banne ligt ook dicht bij de Noord/Zuidlijn. De binnenstad van Amsterdam is hierdoor uitstekend bereikbaar.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden