Ons verhaal Over ons Werken bij Rochdale

Beter Label (verduurzaming) projecten

Rochdale maakt woningen energiezuiniger. Door ze te isoleren, bijvoorbeeld. Hiermee krijgen woningen een beter energielabel. Vandaar de naam van dit project: Beter Label.

Is er bij u een project bezig of in voorbereiding?

Zaandam: Burg. Van Ordenstraat
Purmerend: Vlasleeuwenbek
Amsterdam: Dikninge, Havikhorst en A.J. Ernststraat
Amsterdam: Admiraal de Ruijterweg
Diemen: Buitenlust
Diemen: Spoorzicht

 

Energielabel

Een energielabel wordt ook wel energie-index genoemd. Hiermee kunnen huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of niet zuinig is. Het energielabel geeft aan hoe goed een woning is geïsoleerd en hoe zuinig installaties zijn. 

Een beter energielabel betekent ook meer comfort in uw woning. De betere isolatie en ventilatie maken de woning gezonder om in te leven. Er is aanvoer van frisse lucht en de woning voelt aangenaam warm.

 

Samen Duurzaam

Ons Beter Label-project is een onderdeel van onze aanpak Samen Duurzaam.

Wij zorgen ervoor dat uw woning geïsoleerd wordt en een beter energielabel krijgt. Als bewoner van de woning kunt u ook een bijdrage leveren. Door energie te besparen, bijvoorbeeld. En goed te ventileren. 

Dat bedoelen wij met Samen Duurzaam: samen bereiken we meer.

Wij helpen u graag om nog meer energie te besparen door u voor te lichten en met tips. Lees hier alvast tien tips om energie te besparen.

Duurzame en gezonde woningen

Samen Duurzaam leidt tot gezonde en duurzame woningen en tot minder uitstoot van CO2. Dat is de koers van Rochdale om de doelstellingen te halen van gemeentelijke, nationale en internationale afspraken over het klimaat.

 

Bekijk hier de brochures en nieuwsbrieven van Beter Label-projecten waar we al klaar zijn.