Samen Duurzaam is energiebesparing. Rochdale werkt samen met bewoners aan een duurzamere wereld door energie te besparen. Het gaat over isolatie en installaties van de gebouwen én om de bewustwording van bewoners over hun eigen energiegebruik in huis.

De bijdrage die Rochdale levert is het energiezuiniger maken van de woningen. Rochdale stimuleert bewoners om zelf ook zoveel mogelijk energie te besparen door hen voor te lichten en energiebesparingstips te geven en waar het kan te zorgen voor energie van de zon.

De maatregelen van de verbeteraanpak leiden samen met bewonersgedrag tot een gezonde en duurzame woning en tot minder uitstoot van CO2. Dat is de koers van Rochdale bij het behalen van de doelstellingen van gemeentelijke, nationale en internationale afspraken over het klimaat.

Energielabels
Met een energielabel, ook wel energie-index genoemd, kunnen huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of niet zuinig is. Het energielabel geeft aan hoe goed een woning is geïsoleerd en hoe zuinig installaties zijn. Een zuinige woning betekent meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu en mogelijk beter voor uw portemonnee!

Gaan we bij u aan de slag?

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden