Geen objecten gevonden

Deze nette kantoorruimte is gelegen op de begane grond in de Dadelpalmstraat. In de omgeving bevinden zich onder andere winkelgebied Kraaienest/Karspeldreef met een diversiteit aan winkels en horeca gelegenheden.

 

LOCATIE

Deze kantoorruimte is goed gelegen op de begane grond in de Dadelpalmstraat.

 

Per auto:

De Dadelpalmstraat is gelegen in een zijstraat van de ‘s-Gravendijkdreef. Dit is een doorgaande weg en het verlengde van de Bijlmerdreef richting de Karspeldreef en zeer goed bereikbaar vanaf de A2, A10, A9 en de Gooiseweg.

 

Per openbaar vervoer:

Op ca. 5 minuten loopafstand bevindt zich metrostation Kraaienest. Op de ‘s-Gravendijkdreef vertrekt bus 41 richting Station Bijlmer Arena of Muiderpoort. Daarnaast is Station Bijlmer Arena op minder dan 10 minuten fietsafstand goed bereikbaar.

 

BESTEMMING

Deze ruimte is bestemt voor: (niet verkeersaantrekkende) maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening (kantoor).

 

METRAGE

Begane grond circa 41,1 m² v.v.o. kantoorruimte.

 

PARKEREN

Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

 

HUURPRIJS

EUR. 635,- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW.

 

SERVICEKOSTEN

EUR. 6,31,- per maand te vermeerderen met BTW. Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

 

BESCHIKBAARHEID

In overleg.

 

OPLEVERNIVEAU

De kantoorruimte zal op basis van casco staat worden verhuurd. Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder. De ruimte is op dit moment onder andere voorzien van:

- Eigen entree.

- Toilet voorziening.

- Pantry voorziening.

- Systeemplafonds voorzien verlichtingsarmaturen.

- Huidige vloerbedekking middels tegels.

 

HUURTERMIJN

5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg

 

BETALINGEN

Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

 

ZEKERHEIDSSTELLING

Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

 

BTW

Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

OVERIGE CONDITIES

Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

 

INDEXERING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

 

VOORBEHOUD

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

INFORMATIE

Van der Linden Bedrijfsmakelaars

onderdeel Van der Linden Groep

Bos en Lommerplein 309-311

1055 RW AMSTERDAM

Tel: 020-5 712 712

Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle

Algemeen

  • Plaats Amsterdam
  • Postcode 1104 DD
  • VHE nummer B102665

Verdeling

  • Oppervlakte 41m²

Bouw

  • Type ruimte kantoorruimte
  • Aantal verdiepingen 1

Huurprijsopbouw

  • Nettohuur € 635,00   p/m
  • Servicekosten € 6,31

Locatie op kaart