Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de Fizeaustraat, dit is een zijstraat van de Hugo de Vrieslaan (S112) die van Amsterdam Amstel richting Watergraafsmeer gaat. Het object is goed gelegen in de straat en voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde die voor veel daglicht toetreding zorgt. Tevens is het object voorzien van een eigen entree en eventueel een bergruimte aan de zijkant die middels grote deuren goed toegankelijk is. Aan het begin van de straat is Hotel V – The Lobby gelegen.

 

LOCATIE

Het object betreft een zelfstandige bedrijfsunit en is gelegen op de begane grond nabij station Amsterdam Amstel in een rustige straat.

 

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer:

De Fizeaustraat 19 is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de S111 en de S112 is de ringweg A10 op korte rijafstand goed bereikbaar. Ook het centrum van Amsterdam is goed bereikbaar via o.a. de Wibautstraat en Amsterdam Zuid via de Vrijheidslaan en Churchill-laan.

 

Openbaar vervoer:

Het object is uitstekend gelegen ten opzicht van de openbaar vervoersvoorzieningen. Station Amsterdam Amstel is op ca. 10 minuten loopafstand goed bereikbaar. Hier bevinden zich alle openbaarvervoersverbindingen (trein, tram, bus en metro). Op ca. 5 minuten lopen vertrekken bussen 37, 40 en 65 richting Station Amsterdam Amstel, Station Amsterdam Zuid, Noord, KNSM eiland en het Muiderpoortstation.

 

PARKEREN

Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

 

BESTEMMING

Gemengd - 1: Kantoren, zakelijke dienstverlening, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening. Overig gebruik (ook horeca) is uitgesloten.

 

VERHUURBARE OPPERVLAKTE

Ca. 60 m² V.V.O. gelegen op de begane grond.

 

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt CASCO verhuurd. Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder. De ruimte is op dit moment onder andere voorzien van:

- Eigen entree.

- Toiletvoorziening.

- Pantryvoorzieningen.

- Huidige kamerindeling.

 

HUURPRIJS

€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

SERVICEKOSTEN

€ PM.

Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

 

HUURBETALING

Per maand vooruit.

 

HUURINGANGSDATUM

In overleg

 

HUURTERMIJN

5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

 

ZEKERHEIDSSTELLING

Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

 

HUUROVEREENKOMST

Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

 

HUURINDEXATIE

De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

B.T.W.

Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Algemeen

  • Plaats Amsterdam
  • Postcode 1097 SC
  • VHE nummer B102629

Verdeling

  • Oppervlakte 60m²

Bouw

  • Type ruimte kantoorruimte
  • Aantal verdiepingen 1

Huurprijsopbouw

  • Nettohuur € 950,00   p/m

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden