Geen objecten gevonden

De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond op de hoek van het blok aan de Davisstraat en de Hudsonstraat. In de nabije omgeving van het object bevinden zich verschillende voorzieningen als scholen, winkels en buurthuizen. Aan het einde van de straat het gezellige Mercatorplein, Jan Evertsenstraat en de Postjesweg met diverse winkels, horecavoorzieningen (koffiezaakjes en restaurantjes) en de openbare bibliotheek. Om de hoek bevindt zich ook het Rembrandpark.

 

VERHUURBARE OPPERVLAKTE

Circa 65 m² V.V.O. kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.

 

VOORZIENINGEN

De ruimte is voorzien van:

- Toilet

- Pantry

 

BEREIKBAARHEID

Het object is zowel per auto (ring A10 west afslag S105) als openbaar vervoer (tram 7 ,13 en bus 15 en 18) goed bereikbaar. Binnen 10 minuten fietsen (of met de tram) bent u op station Amsterdam Lelylaan.

 

PARKEREN

Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u betaald kunt parkeren.

 

HUURPRIJS

€ 1.030,- per maand te vermeerderen met BTW.

 

ZEKERHEIDSSTELLING

Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

 

SERVICEKOSTEN

P.M.

Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

 

HUURBETALING

Per maand vooruit.

 

HUURTERMIJN

5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

 

OPLEVERING

In overleg.

 

B.T.W.

Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

 

HUURINDEXATIE

De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

HUUROVEREENKOMST

Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015

Algemeen

  • Plaats Amsterdam
  • Postcode 1057 TL
  • VHE nummer B102634

Verdeling

  • Oppervlakte 65m²

Bouw

  • Type ruimte kantoorruimte
  • Aantal verdiepingen 1

Huurprijsopbouw

  • Nettohuur € 1.030,00   p/m

Locatie op kaart