Goed Zuinig!

Rochdale verduurzaamt haar woningbestand, maar we willen graag meer doen voor het milieu. We zouden het fantastisch vinden als ook onze huurders gaan inzien hoe ze kunnen bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door minder hoog te stoken, korter te douchen en led-lampen in te draaien. Tien van deze tips verzamelden we in het Goed Zuinig-gidsje. Als je zuinig bent met energie, bespaar je op je woonlasten. Tegelijk bespaar je op grondstoffen en op de uitstoot van broeikasgas. Goed zuinig dus.

Energiecoach voor het beste advies bij u thuis

De energiecoach komt op afspraak bij u thuis langs. U krijgt dan praktische en persoonlijke tips voor uw situatie en uw woning. U krijgt ook meteen een aantal producten waarmee u energie bespaart. Daarmee heeft u de eerste euro's al verdiend!

Vraag een gratis bezoek van een energiecoach aan!

Al ruim 1400 mensen gingen u voor. Eén van de deelnemers: “Ik merk dat ik direct bewuster werd van mijn gedrag. Ik zet bijvoorbeeld de kraan pas aan wanneer ik onder de douche stap”.

Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. De gemeente Amsterdam biedt u dit aan. U kunt voor € 15 aan bespaarproducten uitkiezen. Hier betaalt u niets voor. Na het bezoek ontvangt u een bespaarrapport met daarin alle bespaarmogelijkheden voor uw huishouden. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek u nieuwe inzichten geven.

Geef u nu op door het formulier in te vullen. Ook kunt u tijdens kantoortijden bellen met 020 – 523 0190.

Sinds 2016 gaat Carla Dinée (foto) op bezoek bij bewoners. Zij is energiecoach van !Woon.

Je kunt met kleine maatregelen al heel veel besparen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden