Geen objecten gevonden

Elektrisch koken

U vindt het misschien veiliger of u wilt vast voorbereid zijn op de toekomst zonder aardgas. Wat uw reden ook is, bij Rochdale kunt u overstappen naar elektrisch koken.
 

Elektrisch koken zorgt ervoor dat u geen gas meer nodig heeft voor het koken. De gemeente Amsterdam heeft het voornemen om in 2040 van het aardgas af te zijn en landelijk is dit in 2050 gepland. Moet u toch uw fornuis vervangen, dan is het goede moment om alvast over te stappen op elektrisch koken. Al 63 huurders vroegen het bij ons aan. Sommigen voor de veiligheid en sommigen vanwege de aardbevingen in Groningen.

Installatie tegen gereduceerd tarief

Let op: het is helaas niet altijd mogelijk om over te stappen naar elektrisch koken! Wanneer het wel kan en u geeft akkoord op de offerte, zorgen wij ervoor dat de juiste benodigdheden worden aangelegd in uw woning, bijvoorbeeld een speciaal stopcontact of een nieuwe groep in uw meterkast. U betaalt een gereduceerde prijs aan de installateur. Bij de 63 huurders die u voorgingen, kostte het meestal meer dan €1000,- 

U zorgt zelf voor de elektrische kookplaat en geschikte pannen. Hierbij is een inductiekookplaat het meest energiezuinig.

Zo vraagt u elektrisch koken aan:

Stap 1: U stuurt ons een aanvraag

Gebruik hiervoor het formulier. Een medewerker van Rochdale kijkt of het mogelijk is.

Stap 2: De elektricien maakt een afspraak met u

Daarna neemt de elektricien, een leverancier van Rochdale, binnen drie weken contact met u op. Zij maken een afspraak, komen langs en kijken dan of het technisch mogelijk is. Zij zullen dan ook aangeven wat de overgang naar elektrisch koken betekent voor u, zoals de benodigde werkzaamheden en de kosten die voor uw rekening zijn. Rochdale heeft hiervoor een sterk gereduceerd uurtarief besproken met de leverancier. U beslist of u door gaat.

Stap 3: De elektricien voert de werkzaamheden uit

Op de afgesproken datum voert de elektricien de werkzaamheden uit en verwijdert de gasleiding. U kunt nu uw nieuwe kookplaat aansluiten!

Nog geen Mijn Rochdale?

Tip! Koop pas een nieuwe kookplaat als u akkoord bent met de offerte

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden