Huurcontract tekenen

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort uw huurcontract tekenen. Door goed voorbereid de afspraak in te gaan, haalt u het meeste uit de afspraak. In deze video leggen wij uit hoe u zich kunt voorbereiden en waar u op moet letten.

Binnenkort uw huurcontract tekenen? Zo bereid u zich voor!

Belangrijke documenten

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijke documenten die onderdeel van het huurcontract. Het is daarom belangrijk dat u deze documenten goed doorleest. U kunt deze openen en vervolgens opslaan op u eigen computer. 

Aangepaste maatregelen corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij onze werkzaamheden aangepast. Indien mogelijk verzoeken wij u om het contract vooraf uit te printen en te ondertekenen en de eerste verhuurnota te voldoen via Mijn Rochdale. Bij de ondertekening van het contract kan maximaal 1 persoon aanwezig zijn. Neemt u dus geen ‘anderen’ mee, zoals vrienden, familie of kinderen.

Wat wij verder nog van u vragen als u de sleutels in ontvangst gaat nemen:

  • Wij schudden geen handen.
  • Houd ten minste 1.5 meter afstand van elkaar tijdens de afspraak.
  • Kom bij voorbaat niet naar een bezichtiging/afspraak bij verkoudheidsklachten, verhoging en griep. Ook wanneer deze klachten zeer mild zijn.
  • Respecteer het besluit van onze medewerkers als hij/zij geen rondleiding wil geven omdat er eventuele signalen van het virus worden waargenomen of als sommige van u worden geweigerd.

Klik hier voor alle actuele informatie over onze maatregelen en dienstverlening rondom corona

Mijn Rochdale

Vóór het ondertekenen van uw huurcontract ontvangt u van ons een e-mail. Volg de link in deze mail om een account aan te maken.Heeft u dit gedaan? Log dan in om uw huurcontract in te zien en uw eerste verhuurnota te betalen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden