Huurcontract tekenen

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort uw huurcontract tekenen. Door goed voorbereid de afspraak in te gaan, haalt u het meeste uit de afspraak. In deze video leggen wij uit hoe u zich kunt voorbereiden en waar u op moet letten.

Binnenkort uw huurcontract tekenen? Zo bereid u zich voor!

Belangrijke documenten

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijke documenten die onderdeel van het huurcontract. Het is daarom belangrijk dat u deze documenten goed doorleest. U kunt deze openen en vervolgens opslaan op u eigen computer. 

Aangepaste maatregelen corona

De sleuteloverdracht vindt weer op locatie plaats. Wel versturen wij het huurcontract vooraf en verzoeken u (indien mogelijk) het contract vooraf uit te printen en te ondertekenen. Het blijft belangrijk dat we 1,5 meter afstand van elkaar te blijven houden. Wij verzoeken u om zoveel mogelijk alleen of met uw partner te komen. Neemt u dus geen ‘anderen’ mee, zoals vrienden, familie of kinderen.

 

Wat wij verder nog van u vragen als u de sleutels in ontvangst gaat nemen:

  • Wij schudden geen handen.
  • Kom bij voorbaat niet naar een bezichtiging/afspraak bij verkoudheidsklachten, verhoging en griep. Ook wanneer deze klachten zeer mild zijn.
  • Respecteer het besluit van onze medewerkers als hij/zij geen rondleiding wil geven omdat er eventuele signalen van het virus worden waargenomen of als sommige van u worden geweigerd.

Klik hier voor alle actuele informatie over onze maatregelen en dienstverlening rondom corona

Mijn Rochdale

Vóór het ondertekenen van uw huurcontract ontvangt u van ons een e-mail. Volg de link in deze mail om een account aan te maken.Heeft u dit gedaan? Log dan in om uw huurcontract in te zien en uw eerste verhuurnota te betalen.

Deel deze pagina