Iemand machtigen

Wilt u dat iemand anders uw woonzaken bij Rochdale regelt? Dan moet u die persoon hier toestemming (een machtiging) voor geven.

U geeft iemand toestemming voor een specifieke taak, bijvoorbeeld de huurbetaling of het aanvragen van reparatieverzoeken. En voor een vastgestelde periode, bijvoorbeeld een jaar. De persoon die u machtigt heeft dus alleen voor die periode toegang tot deze specifieke gegevens.

Hoe regelt u een machtiging?

Wilt u dat iemand anders uw woonzaken regelt? Vul dan onderstaand formulier volledig in en volg de instructies. Als wij uw formulier hebben ontvangen, verwerken wij uw machtiging in onze administratie. Daarna kan de gemachtigde uw gegevens opvragen of wijzigen.

 

Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. U kunt hier meer over lezen in onze Privacyverklaring.

Uw Privacy

Als uw gemachtigde met ons contact opneemt, gaan wij eerst na of dit ook echt de persoon is die u toestemming heeft gegeven. Dit doen wij op basis van de informatie (bijvoorbeeld de geboortedatum, adres of het nummer van het identiteitsbewijs) die u ons zelf heeft gegeven in het machtigingsformulier.

Is iemand niet gemachtigd door u, dan mogen wij met die persoon uw gegevens niet delen. Dit is zo vastgelegd in de wet op de privacy.

Machtiging wijzigen of stopzetten

U kunt deze machtiging op elk moment wijzigen of stopzetten. Neem contact met ons op wanneer u dat wilt.

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden