Aanbod koopwoningen

te koop in en rondom Amsterdam

Snel het nieuwste aanbod in je inbox?

Rochdale verkoopt

in regio Amsterdam en omgeving

Benedenwoning in Oud Zuid

Cornelis Krusemanstraat 59hs, Amsterdam Oud Zuid, dit monumentale appartement beschikt over een achtertuin met berging op het zuidoost.

Geplaatst: 12 augustus 2016

Deze week onder de aandacht

in de regio Amsterdam, Zaandam en Purmerend

Afbeelding

Verkocht onder voorbehoud

Louis Davidsstraat 41

1068 SJ Amsterdam

Benedenwoning 2 kamers - 58 m²

€ 187.500,- k.k.

Afbeelding

Verkocht onder voorbehoud

Hermanus Coenradistraat 8-III

1063 XR Amsterdam

Bovenwoning 2 kamers - 48 m²

€ 200.000,- k.k.

Waarom kopen bij Rochdale?

Omdat de voormalige huurwoningen die Rochdale op de vrije markt aanbiedt vaak zeer betaalbaar zijn. De koopwoningen van Rochdale liggen aantrekkelijk verspreid over heel Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Het zijn appartementen (groot en klein) en eengezinswoningen. Zo is er voor ieder wat wils.

Naast het verhuren van woningen beantwoordt Rochdale graag aan de vraag van huurders. Door de wettelijke jaarlijkse huurverhoging denken steeds meer huurders na over het kopen van hun woning. Bent u huurder van Rochdale en heeft u interesse in het kopen van de eigen woning, vul dan het interesseformulier in, dan laten wij u snel weten of uw huurwoning te koop is.

Heeft u vragen over onze koopwoningen? De medewerkers van Makelaardij Van der Linden helpen u graag namens Rochdale. Ook kunt u bij hen terecht voor informatie over de hypotheekmogelijkheden en de Nationale Hypotheek Garantie. Bel Makelaardij van der Linden 020 5 712 712.