Isolatie met dubbel glas (HR++glas)

Heeft u enkel glas, maar wilt u graag dubbel glas (dit noemen we ook wel isolatieglas of HR++ glas)? Dit is mogelijk, tegen een kleine huurverhoging.

Win-win

Met het plaatsen van dubbel glas wordt uw woning een beetje duurzamer, want er gaat minder warmte verloren. Dat is goed voor het klimaat én uw portemonnee.  Een win-winsituatie dus! Daarnaast is het lekker wonen met dubbel glas. De temperatuur daalt minder snel in de winter en stijgt minder in de zomer, er zijn minder koude plekken bij ramen én u hoort minder geluid van buiten.

Flink besparen

Milieucentraal geeft aan dat u flink kunt besparen: in een gemiddelde tussenwoning met alleen enkel glas kan HR++glas maar liefst €240,- per jaar schelen aan energiekosten. Uiteraard hangt dit ook af van uw gedrag.

Wilt u ook energie besparen door middel van isolatieglas? Met ons stappenplan weet u precies hoe u dit moet doen en wat u kunt verwachten.

Stappenplan aanvraag isolatieglas

 • 1

  Aanvraagformulier invullen

  U stuurt ons een aanvraag. Na uw inlog in Mijn Rochdale vult het formulier al gegevens in die wij nodig hebben. We vragen u om foto’s van de ramen. Als dubbelglas niet kan, bijvoorbeeld doordat er al werkzaamheden op de planning staan, dan hoort u dit zo snel mogelijk.

 • 2

  Afspraak met de glaszetter

  De glaszetter maakt binnen drie weken een afspraak met u. Deze vaste leverancier van Rochdale kijkt of het technisch mogelijk is. Na dit bezoek wordt u ook geïnformeerd over de extra kosten. U betaalt een extra bedrag bij uw huur vanaf het moment dat de ramen er in zitten. Als u akkoord bent met de kosten, gaat de glaszetter met u de werkzaamheden inplannen.

 • 3

  Uitvoering

  Op de afgesproken datum voert de glaszetter dan de werkzaamheden uit. Daarna kunt u genieten van uw verbeteringen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden