Geen objecten gevonden

Isolatie met dubbel glas (HR++glas)

Heeft u enkel glas en wilt u graag dubbel glas (isolatieglas of HR++ glas genoemd)? Rochdale biedt deze mogelijkheid aan al haar huurders tegen een huurverhoging.

Duurzaam

Met het plaatsen van dubbel glas verduurzaamt u uw woning, want er gaat minder warmte verloren. U helpt dus het klimaat! Het zorgt er ook vaak voor dat u bespaart op stookkosten. Daarnaast ervaren mensen ook vaak een verhoging van het wooncomfort. De temperatuur daalt minder snel in de winter en stijgt minder in de zomer, er zijn minder koude plekken bij ramen en u hoort minder geluid van buiten.

Besparing

Wij kunnen geen besparing garanderen. Milieucentraal geeft aan dat wanneer men van een gemiddelde tussenwoning met alleen enkel glas (20 m2) alle ruiten vervangt door HR++glas, de bewoner ongeveer €240,- per jaar aan energiekosten bespaart.

Aanvraag isolatieglas

 • 1

  Aanvraagformulier invullen

  U stuurt ons een aanvraag. Gebruik daarvoor de rode aanvraagbutton. Zodra u inlogt in MijnRochdale vult het formulier al gegevens in die wij nodig hebben. We vragen u om foto’s van de ramen. Als dubbelglas niet kan, bijvoorbeeld doordat er al werkzaamheden op de planning staan, dan hoort u dit zo snel mogelijk.

 • 2

  Afspraak met de glaszetter

  De glaszetter maakt binnen drie weken een afspraak met u. Deze vaste leverancier van Rochdale kijkt of het technisch mogelijk is. Na dit bezoek wordt u ook geïnformeerd over de extra kosten. U betaalt een extra bedrag bij uw huur vanaf het moment dat de ramen er in zitten. Als u akkoord bent met de kosten, gaat de glaszetter met u de werkzaamheden inplannen.

 • 3

  Uitvoering

  Op de afgesproken datum voert de glaszetter dan de werkzaamheden uit. Daarna kunt u genieten van uw verbeteringen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden