Geen objecten gevonden

Blok N

Blok N is de locatie van het voormalige Willem Dreeshuis. Dit is gesloopt. Eind 2017 is de bouw van een nieuw appartementencomplex gestart. Er komen 86 2-kamerwoningen. De adressen van deze woningen komen allemaal aan de Berzeliusstraat te liggen.

Als alles volgens planning verloopt, wordt het gebouw begin 2019 opgeleverd.

Twee blokken

De nieuwbouw van Blok N krijgt een blok van 4 lagen (begane grond en 3 etages) en een blok van 8 lagen (begane grond en 7 etages). Het hoge gedeelte komt aan de kop van de Hugo de Vrieslaan. Tussen de twee delen ligt een overdekte en afgesloten fietsenstalling.

Alle woningen komen rond een inpandige galerij en lift te liggen. Ze krijgen allemaal een buitenruimte over de volle breedte van de woning.

Ook op de begane grond komen woningen.

De oppervlakte van de woningen varieert van circa 46 tot 61 m2. Het zijn allemaal 2-kamerwoningen met woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer.

Het nieuwe gebouw wordt smaller dan het Willem Dreeshuis. Daardoor komt de gevel verder van de Pieter Zeemanlaan te staan. Hierdoor ontstaat rondom het gebouw een groene ruimte.

Huurprijzen en inkomensgrenzen

De woningen worden verhuurd voor circa € 710 per maand (exclusief servicekosten). Wilt u voor een woning in aanmerking komen? Dan gelden de volgende grenzen voor uw belastbaar jaarinkomen:

Aantal personenHoogte belastbaar jaarinkomen (prijspeil 2018)
1minimaal € 22.401 en maximaal € 41.056
2minimaal € 30.401 en maximaal € 41.056

Waar vind ik mijn uw mijn belastbaar inkomen?

U vindt uw belastbaar inkomen op een IB60-verklaring of IBRI-verklaring.
Deze verklaringen kunt u aanvragen bij de Belastingdienst via 0800 0543 (menu 4, erna
menu 1, nogmaals 1 en erna nogmaals 1) 
of digitaal via de website van de Belastingdienst.

Kom ik in aanmerking voor een woning in blok N?

Jeruzalem-bewoners* met een passend inkomen komen tijdens de eerste toewijzingsronde aan de beurt. U kon zich tot 16 april 2018 aanmelden als geïnteresseerde.

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u zich niet op tijd aangemeld? Dan kunt u reageren via WoningNet. Het is nog niet bekend vanaf wanneer we de woningen via WoningNet adverteren.

* U bent een zogenoemde Jeruzalem-bewoner als u op 1 maart 2015 een huurcontract voor onbepaalde tijd had voor een Rochdale-woning in blok JKL, GH of CF. Ook als u na 1 maart 2015 verhuisd bent, bent u een Jeruzalem-bewoner. Het maakt niet uit of u binnen Jeruzalem bent verhuisd, of naar elders.

Meer lezen over

Deel deze pagina