Geen objecten gevonden

Keukenplan

Rochdale vervangt alleen keukens als deze niet meer te repareren/herstellen zijn. Ouderdom is onvoldoende reden voor vervanging. Werkzaamheden aan het keukenblok die volgens het onderhouds-ABC voor onze rekening zijn, kunt u als reparatieverzoek bij ons indienen.

Nieuwe keuken aanvragen 

Wanneer u vindt dat uw keuken aan vervanging toe is, kunt u de gebreken als reparatieverzoek bij ons indienen. Een vakman zal deze gebreken herstellen, tenzij dit echt niet mogelijk blijkt en de vakman constateert dat de keuken aan vervanging toe is. Om de aanvraag van een nieuwe keuken in gang te zetten, informeert de vakman de Werkvoorbereider.

Toestemming voor Keukenplan

Heeft u toestemming gekregen om van het Keukenplan gebruik te maken? Dan zijn er een paar mogelijkheden. U kunt kiezen voor een standaardkeuken, waarbij u de keuze heeft uit verschillende frontkleuren en handgrepen. Als u speciale wensen heeft die niet bij de standaard optie behoren, dan betaalt u een √©√©nmalig bedrag voor deze speciale mogelijkheden. U kunt dan onder meer kiezen uit een aantal aanrechtbladen en hoge bovenkasten. U kunt ook zelf een keuken kopen en laten plaatsen, de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

Nieuwe keuken bij mutatiewoning

Bij een mutatiewoning is er geen keuzemogelijkheid voor de (nieuwe) huurder. Er wordt een standaard witte keuken geplaatst. Het keukenplan is hier niet van toepassing.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden