Geen objecten gevonden

Inschrijven sociale huurwoning

Voor ons aanbod van sociale huurwoningen verwijzen wij u naar WoningNet. Als u staat ingeschreven bij WoningNet, kunt u direct zoeken naar een sociale huurwoning.

Benodigde gegevens:

  • uw naam- en adresgegevens, en die van een eventuele medeaanvrager
  • uw telefoonnummer en/of e-mailadres
  • de samenstelling van uw huishouding
  • ingangsdatum huidig huur- of koopcontract (als dit van toepassing is)
  • het belastbaar jaarinkomen van uw huishouden

U kunt Vanaf 24 oktober uw inkomensdocumenten uploaden in WoningNet. Vanaf 1 januari 2018 moeten deze documenten aanwezig zijn om te kunnen reageren op woningen.

Voorwaarden inschrijving

De inschrijvingskosten bij WoningNet zijn € 50,-. Dit bedrag betaalt u bij inschrijving, daarna betaalt u € 8,- euro per jaar verlengingskosten. U kunt zich alleen inschrijven als u 18 jaar of ouder bent, de Nederlandse of een andere Europese nationaliteit heeft, of beschikt over een geldige verblijfsstatus. Op het moment dat u zich inschrijft, hoeft u nog niet te voldoen aan de inkomenseis bij sociale huurwoningen. Dit is wel het geval op het moment dat u een woning aangeboden krijgt. Daarom is het belangrijk dat u controleert of uw inschrijfgegevens nog kloppen.


Verlengen en beëindigen

Uw inschrijving is geldig tot u een woning accepteert bij een aangesloten corporatie of zelf de inschrijving beëindigt. Het niet voldoen van de verlengingskosten wordt door WoningNet beschouwd als het beëindigen van de inschrijving.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden