Geen objecten gevonden

Zonnepanelen op dak

Wilt u besparen op uw energiekosten? Laat ons dan tijdens de uitvoering van het Beter labelproject, ook meteen zonnepanelen op uw dak leggen! 
Wij regelen bijna alles voor u. Bovendien hoeft u de panelen niet zelf te kopen. U betaalt alleen een maandelijkse gebruiksvergoeding bij uw servicekosten. 

Maatwerk

Rochdale kiest de beste opties voor uw woongebouw. Wij checken bijvoorbeeld de ligging van het dak ten opzichte van de zon en of uw meterkast geschikt is. Tijdens een bezoek bij u aan huis leggen we u alles nog eens goed uit en kunt u vragen stellen.

Toen ik eenmaal het voordeel zag, was ik om. Ik had die investering nooit privé kunnen doen.

Maandelijkse vergoeding

De maandelijkse gebruiksvergoeding voor de zonnepanelen is zo berekend, dat u vrijwel zeker op uw kosten voor energie bespaart. Het precieze bedrag vindt u terug in de projectbrochure of brief die u van ons heeft ontvangen.

Veelgestelde vragen

Lees meer over de panelen bij ‘Veelgestelde vragen’ verderop op deze pagina.

Reacties van huurders

Rein Kelder uit Zaandam heeft al zonnepanelen door ons laten plaatsen. Daarbij heeft hij eerst uitgerekend of hij er echt voordeel van zou hebben: “Ik heb gekeken bij Nuon en ik had allerlei technische vragen. Toen ik eenmaal het voordeel zag, was ik om. Ik had die investering nooit privé kunnen doen.”

‘Het voordeel was duidelijk’

Ook de Zaanse familie Timmer is enthousiast: “Je wilt bijdragen aan het milieu en je wilt er centjes aan overhouden. Alles werd keurig netjes uitgelegd en het voordeel was duidelijk. Je houdt er altijd wat aan over en je gebruikt duurzame energie. Vreemd eigenlijk dat er niet veel meer mensen ja hebben gezegd.”

Je houdt er altijd wat aan over en je gebruikt duurzame energie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden