Onze keuzes

Maatschappelijke opgave

Rochdale is boven alles een sociale corporatie. We willen een thuis bieden in een goede woning en wijk voor mensen met een laag inkomen.

Ons ultieme doel is om onze doelgroep een echt thuis te geven. Voor veel mensen met een laag inkomen is een echt thuis soms ver weg. Omdat het huis niet past. Niet past omdat het ver weg is van het werk, omdat er geen aparte slaapkamer voor de kinderen is of het fysiek niet meer lukt om de trappen te beklimmen. Omdat ze noodgedwongen bij hun ouders in wonen, of samen met een partner van wie ze al twee jaar zijn gescheiden. Omdat de woning simpelweg te duur is om te kunnen leven. Of omdat de plek waar ze wonen niet eens thuis is, maar een tijdelijke opvanglocatie.

Voor onze huurders die al wél in een passend huis wonen, dragen we eraan bij dat dit ook een thuis is. Een thuis waar ze zich veilig voelen, zich kunnen terugtrekken en tot rust komen, of hun thuis juist openstellen voor vrienden, familie of buren. Maar ook een woning waarin ze de ruimte hebben om woonwensen te realiseren naar hun eigen smaak. Een woning op een plek, in een gemeente, in een buurt waar ze bewust voor kiezen, omdat er bijvoorbeeld voldoende voorzieningen zijn of omdat hun kinderen er naar een goede school kunnen.

Ons ultieme doel is om onze doelgroep een echt thuis te geven

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden