Geen objecten gevonden

Gepland onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat uw woning in goede staat verkeert. Dat is de reden dat wij periodiek onderhoud uitvoeren aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk van kozijnen en deuren, het vervangen van dakbedekking, het schoonmaken van gevels en het onderhoud van liften.

Wilt u weten welke werkzaamheden de komende vijf jaren gepland staan bij u in het complex? Vul hieronder uw postcode en huisnummer in.

Deze planning is onder voorbehoud, omdat de projecten nog in voorbereiding zijn en zaken kunnen veranderen. Als de werkzaamheden op uw adres gaan plaatsvinden, ontvangt u tijdig een bericht van ons. In deze brief staat in elk geval om welke werkzaamheden het gaat, welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren en in welke periode dit gebeurt.

U ziet hier de algemene onderhoudswerkzaamheden aan uw woongebouw en installaties. Werkzaamheden waarvoor u servicekosten betaalt (zoals onderhoud CV-ketel, schoonmaak en glasbewassing) ziet u hier niet terug. Over grootschalige werkzaamheden zoals renovatie vindt u meer informatie op de pagina's 'in de wijk'.

 

 

Deel deze pagina