Tip of klacht melden

Heeft u een suggestie waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of bent u ontevreden over de huidige gang van zaken? Vertel het ons. Het gaat dan specifiek over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld als wij uw reparatie niet naar behoren hebben uitgevoerd of als we niet hebben gereageerd op uw vraag.

Tip of klacht over de dienstverlening

Voor een tip of klacht over de dienstverlening vult u dit formulier in. Samen zoeken we dan naar een geschikte oplossing. Binnen tien werkdagen krijgt u een antwoord. Dan hopen we dat wij uw klacht naar tevredenheid hebben opgelost/verholpen.

Komen we er samen niet uit?

Hebben wij uw klacht niet naar tevredenheid opgelost/verholpen? Dan is er sprake van een geschil. Een geschil is een formeel meningsverschil. Uw geschil legt u voor aan de Geschillenadviescommissie.  De Geschillenadviescommissie neemt uw klacht alleen in behandeling als u er met Rochdale niet uitkomt. Meld uw klacht over de dienstverlening dus eerst bij Rochdale.  

De Geschillenadviescommissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter, een lid namens de bewoners en een lid namens Rochdale. De commissie hoort beide partijen en geeft daarna advies aan de Raad van Bestuur van Rochdale. Uitgebreide informatie vindt u in onze brochure ‘Ontevreden? Vertel het ons'.

Overige opmerkingen en klachten

Heeft u geen tip of klacht over de dienstverlening van Rochdale, maar een  andere klacht? 

  • Een technische klacht is een reparatieverzoek. Gebruik daarvoor de knop Reparatieverzoek aanvragen.
  • Een klacht over uw buren of woonomgeving is een melding overlast. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.
  • Een klacht over uw huurprijs of de jaarlijkse huurverhoging is een bezwaar huurprijs of bezwaar huurverhoging. Daarover leest u alles op de pagina Huuraanpassing

Een geschil melden doet u hier

De Geschillenadviescommissie

p/a Woningstichting Rochdale

Postbus 56659

1040 AR Amsterdam.

KvK nummer 33012701

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden