Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Albert Loethoelistraat in Diemen wordt energiezuiniger

Publicatiedatum: 25-05-2018

In Diemen worden aan de Albert Loethoeliestraat 103 appartementen energiezuiniger gemaakt. Het dak wordt geïsoleerd en voorzien van 138 zonnepanelen.

Naast het verbeteren van het energielabel, wordt ook de uitstraling van het complex aangepakt. Dat gebeurt allemaal volgens de laatste nieuwbouweisen. Rochdale is opdrachtgever en aannemer Van Wijnen de uitvoerder. Door het onthullen van het bouwbord gaven Wethouder Lex Scholten (rechts op foto) samen met Birgitte de Maar (bestuurder bij Rochdale), en Marten Boerema van Van Wijnen (links op foto) het startschot. Vervolgens was er een feestje voor en met de bewoners.

Duurzamer bezit

Rochdale is druk bezig om haar hele bezit te verduurzamen en van betere labels te voorzien. Deze 103 appartementen zijn onderdeel van het totale verduurzamingsproject van Rochdale in Amsterdam en omgeving. Samen met collega aannemers Logchies en Weijman worden duizenden woningen verduurzaamd van label F en G naar gemiddeld B. Lex Scholten is enthousiast over deze verduurzaming: ‘Wij zijn als gemeente heel blij dat Rochdale investeert in duurzaamheid. Het is een enorme stap vooruit.’

Deel deze pagina