Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bewoner gewond door kapotte waterleiding

Publicatiedatum: 16-02-2017

In de flat Kruitberg in Amsterdam Zuidoost is een huurder van ons afgelopen nacht gewond geraakt nadat een hoofdleiding was gesprongen in haar woning.

Daardoor kwam veel heet water vrij. Volgens de brandweer heeft de bewoonster brandwonden opgelopen en is haar enkel  gebroken. Ze brak deze toen ze haar woning wilde ontvluchten. Zij is naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Rochdale is erg geschrokken van het incident en heeft inmiddels contact gezocht met haar familie.

Veel gedupeerden
Het water sijpelde vanaf de zesde verdieping naar beneden. Er is daardoor ook schade ontstaan bij meerdere onderliggende woningen die tot dezelfde strang behoren. De brandweer was snel ter plekke. De hoofdkraan is dichtgedraaid en alle woningen zijn leeggepompt en droog gezogen.

Snel bewoonbaar maken
Er zijn meerdere bewoners gedupeerd. Zij werden opgevangen in een hotel of bij vrienden en bekenden. De schade is inmiddels opgemaakt ten behoeve van de verzekering en er wordt hard gewerkt om weer zo snel mogelijk alle woningen bewoonbaar te maken.

Deel deze pagina