Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bewoners bedankt!

Publicatiedatum: 16-09-2022

Op donderdag 15 september in de avond waren alle bewonerscommissies van Rochdale uitgenodigd voor een groot feest op het hoofdkantoor. Waarom? Om hen te bedanken dat ze zich belangeloos inzetten voor de buurt. En de opkomst was groot. Er kwamen maar liefst 140 commissieleden een feestje vieren!

Het feestje werd georganiseerd door onze buurtcoördinatoren. Natuurlijk was er lekker eten (regelrecht uit Zuidoost) en drinken. Maar daar bleef het niet bij… er was een heel programma vol entertainment opgetuigd. Zo verzorgde dansgroep Flamboyant twee optredens, zong elektricien en OR-lid Marcel Hoogeveen de sterren van de hemel en schreef stadsdichter Gershwin Bonevacia speciaal voor dit feest een gedicht en droeg het live voor. Een fantastische en geslaagde avond dus!

Wilt u ook meepraten en meedoen in uw wijk?

Bij veel van onze complexen (een gebouw, flat of wijk) is een bewonerscommissie- of vereniging actief. Als er in uw wooncomplex een bewonerscommissie of  -vereniging actief is, neem dan contact met hen op. 
Of neem contact met ons op als u zelf interesse heeft om een bewonerscommissie op te starten of als u een ander goed idee heeft voor een bewonersinitiatief. 

Deel deze pagina