Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bijeenkomsten Van Deysselbuurt gaan niet door

Publicatiedatum: 18-03-2020

Het is waarschijnlijk geen verrassing voor u, maar als gevolg van het Corona-virus zijn alle bewonersbijeenkomsten over het vernieuwingsplan voor de Van Deysselbuurt geannuleerd.

Uitgebreide Deysselkrant

We weten niet wanneer de situatie in Nederland verandert. Daarom kunnen wij  nog geen nieuwe bijeenkomsten inplannen. We gaan u daarom via een uitgebreide Deysselkrant informeren over het vernieuwingsplan en wat dit voor u betekent. De krant wordt zo spoedig mogelijk naar alle bewoners van de van Deysselbuurt verstuurd.

U hoort van ons

De Deysselkrant die u binnenkort van ons ontvangt bevat veel informatie, maar roept waarschijnlijk ook verschillende vragen op. Daarom zijn we samen met de gemeente aan het bespreken waar u de komende tijd terecht kunt voor vragen. Ook bekijken we hoe we op een persoonlijke manier kunnen gaan informeren. Omdat grote bijeenkomsten niet toegestaan zijn, zoeken we naar andere manieren.

Nog even geduld

We vragen u nog even geduld te hebben en de Deysselkrant af te wachten. Rochdale is op dit moment alleen bereikbaar voor noodsituaties. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Deel deze pagina