Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Buurtwerkkamer in flat Gravestein geopend voor bewoners

Publicatiedatum: 25-05-2018

Veel belangstelling voor de feestelijke opening gistermiddag van de 'Buurtwerkkamer Bijlmer Oost' in de flat Gravestein.

De Buurtwerkkamer is een ruimte die Rochdale beschikbaar stelt voor activiteiten voor en door bewoners. Deze bewoners komen zelf met ideeën en dat geldt ook voor de organisatie. Denk aan eetclubs, thema- en spelletjesavonden.

Elkaar helpen

Maar het gaat niet alleen om kennismaken en ontspanning. Het gaat ook om zaken waarbij de ene bewoner de andere kan helpen. Denk aan naailessen de formulierenbrigade, taal- en computerlessen, en schuldhulpbegeleiding, klusjes aan huis en nog veel meer.

Leefbaarheid

Rochdale steunt dit omdat een dergelijk initiatief een belangrijke stap is in de aanpak voor verbetering van de leefbaarheid. De G-Buurt in Amsterdam Zuidoost is een zogenaamde ‘ontwikkelbuurt’ waar  Rochdale de komende jaren samen met onze partners in zorg en welzijn en flink extra investeert in onder meer de leefbaarheid, “community building” en sociaal beheer. Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met de mensen van de buurtwerkkamer, neem dan contact op met:

Buurtwerkkamer Bijlmer Oost
Adres: Gravestein 30
Voor meer informatie kunt u terecht bij Erwin Mulder van Buurtwerkkamer via Erwin@buurtwerkkamer.nl of 06 4179 0194.

Deel deze pagina