Nieuwsbericht

Doorstromen naar een kleinere woning?

Publicatiedatum: 28-11-2017

Zijn de kinderen het huis uit en staat er al jaren een kamer leeg? Vindt u het traplopen toch echt te vermoeiend worden? Maar aan de heisa van een verhuizing moet u niet denken? Neem dan contact op met Danny.

Wie is Danny?

Danny Westendorp is onze medewerker die u kan helpen met het vinden van een passende woning. Daarvoor hebben we namelijk een aantal regelingen waarbij u voorrang krijgt bij WoningNet: www.rochdale.nl/doorstromen. We merken dat deze regelingen niet bij iedereen goed bekend zijn, maar dat veel mensen wel meer willen weten. Daarom gaan we u beter informeren over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Even voorstellen

"Ik ben Danny Westendorp. Ik ga voor u aan de slag. Bijvoorbeeld als u 65 jaar of ouder bent, een grote woning hebt en diep in uw hart wel iets kleiner wilt wonen, maar dat alleen de gedachte aan verhuizen u al zenuwachtig maakt. Dan help ik u. Van het inschrijven bij WoningNet tot en met het praktisch regelen van uw verhuizing.”

“Ik zie echt kansen om u met maatwerk te helpen verhuizen naar een passender woning. Dat ga ik doen door persoonlijk langs te komen en te bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Voor het project van Rochdale om geisers en gaskachels te vervangen heb ik, samen met een collega, in twee jaar tijd ca. 2500 gesprekken gevoerd bij huurders. En we merkten dat er tijdens deze huisbezoeken veel vragen waren, ook over verhuismogelijkheden. Ook hoorden we dat er voor ouderen veel belemmeringen zijn. Bijvoorbeeld omdat men niet weet hoe het inschrijven bij WoningNet werkt, bij gebrek aan internet en een mobiele telefoon of omdat een sociaal netwerk ontbreekt. En dan hebben we het nog niet eens over het praktisch regelen van een verhuizing.

Voor al die zaken kunt u bij mij terecht. Mijn wens is om volgend jaar 50 huurders van begin tot einde te begeleiden naar een succesvolle verhuizing. Daar kan bijvoorbeeld de inschrijving bij WoningNet, het meegaan met bezichtigingen, het regelen van de verhuisservice en de verhuiskostenvergoeding bij horen. Dat doen we dan voor mensen die echt op leeftijd zijn, geen netwerk of kinderen hebben en om die reden zo ontzettend tegen een verhuizing op zien dat ze er niet eens over na durven denken.

Ik heb er zin in! U kunt mij nu al laten weten als u daar interesse in heeft. Neem contact met mij op via 020 215 00 00.”

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden