Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Drie nieuwe partners kunnen het dak op

Publicatiedatum: 24-11-2017

Een contract afsluiten met drie dakspecialisten ten behoeve van het onderhoud en beheer van alle daken. Waar kun je dat beter doen dan .. op het dak.

De namen van de ondertekenaars van links naar rechts: Ruud van Venrooy (Van Venrooy), Birgitte de Maar van Rochdale, Cliff Bosman (Consolidated) en Wil Boots (Patina). Van een lekkende dakgoot tot problemen met de schoorsteen. Het betreft alles wat zich boven de (dak)goot bevindt. De samenwerking gaat verder dan alleen het uitvoeren van onderhoud aan daken. De partners adviseren en nemen deel aan het totale proces rondom het beheer van dakonderhoud. Denk aan duurzaamheid, strategie van onderhoud scenario’s, conditiemetingen en dakveiligheid.

Meer dan het dak op

De genoemde partijen hebben, behalve alles wat er op het dak moet gebeuren, een ruime ervaring in de dienstverlening rondom klachten en reparatieverzoeken. Verder adviseren zij Rochdale over duurzame- en innovatieve ontwikkelingen. Zij gaan de kwaliteit van alle daken in het bezit van Rochdale het komend jaar in kaart brengen. Maar ook veiligheid en gezondheid zijn hierin een belangrijk aspect. Dit doen zij door het inventariseren van de aanwezigheid van asbest en noodzakelijk aan te brengen voorzieningen voor het veilig werken op daken.

Dienstverlening

Het bezit van Rochdale is ingedeeld in Noord, Centrum/West en Zuid. Elke partij krijgt de verantwoordelijkheid voor één regio. Consolidated ontfermt zich over ons bezit in Amsterdam Zuid en Diemen, Van Venrooy in Amsterdam Noord, inclusief Purmerend, Zaanstad en Landsmeer en Patina in Amsterdam Centrum en West. De samenwerking heeft ook voordelen met betrekking tot dienstverlening. Huurders met dakklachten worden rechtstreeks doorgezet naar de betreffende dakpartner.

Deel deze pagina