Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Eerste doorstroming een feit

Publicatiedatum: 29-01-2018

Eind december werd ik benaderd door de heer en mevrouw Sies. Zij wilden graag een woning met lift en of ik ze daarmee kon helpen. Ze hadden al eerder een woning op het oog, maar die ging niet door, terwijl de verhuisdozen al bijna ingepakt waren.

Geen kerstboom meer opgetuigd

Ze dachten dat ze in november gereageerd hadden op een woning aan de Lucien Gaudinstraat in Amsterdam Noord. Via Woningnet wordt een slagingskans en verwachtte rangnummer weergegeven. Hier stond weergegeven dat de heer en mevrouw Sies op plaats 1 zouden eindigen. Maar niets bleek minder waar, ze hebben uiteindelijk niet op “reageren” gedrukt, waardoor de woning aan hun neus voorbij ging. Ze waren al weken aan het pakken en geen kerstboom opgezet, met dien verstande dat ze de aankomende periode zouden gaan verhuizen. Heel zuur!

 
Toen was er de doorstroomregeling

Via de website van Rochdale en via kennissen uit de buurt hoorden ze dat ik sinds kort bezig ben met het begeleiden van huurders van Rochdale die willen doorstromen naar een passende woning. Dus namen ze contact met me op. Tijdens het huisbezoek hebben we de mogelijkheden besproken om door te stromen, waarbij we de drie doorstroomregelingen hebben uitgelegd. De woonwens was duidelijk, ze wilden dolgraag naar de Lucien Gaudinstraat. Ze kwamen voor de Rochdale doorstroomregeling in aanmerking, de huidige woning is groter dan 70m2, minimaal 4 kamers en ze wilden verhuizen naar een seniorenwoning, met behoud van huidige huur. Het was nu wachten op een woning die vrij zou komen.
 
Eind december werd er een woning opgezegd aan de Lucien Gaudinstraat. Samen met de heer en mevrouw Sies zijn wij de woning gaan bezichtigen. Bij binnenkomst werd gelijk duidelijk dat dit de woning ging worden. Fijn om te zien hoe enthousiast ze werden en eindelijk geen trappen meer hoeven lopen. Vandaag kregen ze de sleutel van hun nieuwe thuis.

 
De sleutel: persoonlijk contact en maatwerk

Door persoonlijk contact en maatwerk te leveren krijgen ze de mogelijkheid te verhuizen naar een passende woning. Ze hebben 29 jaar op het oude adres onder ons gewoond en ik hoop dat ze hier heel lang kunnen blijven wonen. Ik wens de heer en mevrouw Sies veel woonplezier in de nieuwe woning!
 
Heeft u ook een kamer die al jaren leegstaat omdat de kinderen het huis uit zijn, maar ziet tegen het gedoe van een verhuizing op. Neem dan contact met mij, Danny Westendorp, op via 020 215 00 00. Ik help u graag.

Deel deze pagina