Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Felicitaties voor de Tandartspraktijk van het jaar

Publicatiedatum: 03-08-2017

Rochdale is trots op Tandartspraktijk Zuidoost die ‘Praktijk van het jaar’ is geworden. De praktijk is gevestigd in een ruimte in de flat Florijn die door Woningstichting Rochdale wordt verhuurd.

Daarom bij deze de hartelijke felicitaties! De praktijk uit Amsterdam Bijlmer liet in een spannende finale Tandartspraktijk Quadratand uit Zuidwolde en Roer-Mondzorg uit Herten achter zich.

Betaalbaar en hoge kwaliteit
“Ook voor mensen in krachtwijken als de Bijlmer is hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen mogelijk en betaalbaar,” vertelt eigenaar Peter Koelewijn. Tandartspraktijk Zuidoost loopt voorop in innovatie, zolang deze de eigen visie ondersteunt en waarde toevoegt. Preventie en voorlichting hebben topprioriteit, wat naar voren komt in het Gewoon Gaaf-project en het belangeloos ondersteunen van scholen en kinderdagverblijven. In een vimeo wordt uitgelegd waarom.

Bijdrage aan leefbaarheid
Marlou Steenbergen, coördinator  bedrijfsonroerendgoed, ziet de tandartspraktijk als een verrijking voor de F buurt. 'Een ondernemer van dit niveau levert daadwerkelijk een grote bijdrage aan een leefbare wijk met goede zorg. Contact Marlou Steenbergen. info@rochdale.nl  020 215 00 00.

Deel deze pagina