Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Fietsexcursie met raadsleden door Diemen

Publicatiedatum: 10-10-2018

Afgelopen weekend stond voor gemeenteraadsleden uit Diemen een fietsexcursie op de agenda door Diemen. Zij kregen van medewerkers van Rochdale een rondleiding langs het bezit van de Rochdale. Ook werd er met bewoners gesproken om zo een betere indruk te krijgen van wat er speelt.

Samenwerken

Voor de raadsleden een informatieve middag. Zij kwamen alles te weten over de uitdagingen en dilemma’s waar woningcorporatie Rochdale in de wijken mee te maken heeft. Om het verschil te kunnen maken kan alleen als er een goede samenwerking is met partners en natuurlijk de gemeente Diemen. Of het zoeken naar nieuwbouwlocaties betreft, het samenwerken aan community building of het stimuleren van duurzaamheid.

Een gezicht

Het gezelschap bracht een bezoek aan een groepswoning waar mensen met een verstandelijke beperking samen wonen. Bewoners vertelden hun ervaringen. Ook stond het complex aan de Albert Loethoelilaan op de agenda. Op het dak van dit complex zijn zonnepanelen aangebracht. Uiteraard mocht in het programma de Rode Kruislaan niet ontbreken, waar de voorzitster van de huurdersvereniging de community building in dit complex in de schijnwerpers zette. De raadsleden waren onder de indruk van de gevarieerde tour en kregen een betere indruk van wat er speelt. Een goede reden om over een jaar nog eens terug te komen, aldus de deelnemers.

Deel deze pagina