Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Groot bewonersonderzoek helpt ons te verbeteren

Publicatiedatum: 02-11-2020

Deze week ontvangen al onze bewoners een e-mail met daarin het verzoek om mee te werken met ons bewonersonderzoek (Rochdale bewonersonderzoek 2020)

Bewoners kunnen anoniem laten weten hoe ze denken over hun woning, de buurt, het contact met buren, veiligheid en overlast. 
Met de uitkomsten kunnen wij beter zien wat voor huurders de belangrijkste punten zijn waar wij aan moeten werken.  Het onderzoek is volledig anoniem: wij kunnen wel zien wie heeft deelgenomen, maar niet wie welke antwoorden heeft gegeven. 

 

Kans om mening te geven 

Niet eerder is een soortgelijk groot onderzoek uitgevoerd. Ook andere woningcorporaties doen dit onderzoek. Door van zoveel mogelijk huurders te horen wat zij vinden kunnen we beter vergelijken - en verbeteringen doorvoeren waar dat het meest nodig is. Uitkomsten van dit onderzoek publiceren wij begin 2021 op onze website.

 

Bewoners kunnen een maand gratis huur winnen

Hoe meer huurders meedoen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten. Als bewoners mee doen maken zij kans op een grote prijs. 
Onder de deelnemers verloten wij na afloop van het onderzoek een maand gratis huur. Medewerkers van Rochdale die ook bij Rochdale huren, maken geen kans op deze prijs. 

 

Meer info?

Op onze website www.rochdale.nl/bewonersonderzoek2020 staan antwoorden op veel gestelde vragen.

 

 

Deel deze pagina