Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Groot bewonersonderzoek helpt ons te verbeteren

Publicatiedatum: 08-09-2022

Uw mening is belangrijk! Iedere twee jaar houden we samen met alle andere corporaties in de regio Amsterdam een grootschalig tevredenheidonderzoek. Het onderzoek heet Huren in de Regio Amsterdam (HIRA). 

Misschien kent u het HIRA onderzoek al, wij voeren dit onderzoek in 2022 voor de tweede keer uit. De eerste keer was in 2020. De vragen in het bewonersonderzoek gaan over onze dienstverlening, maar bijvoorbeeld ook over uw woning en uw buurt.

Met dit huurdersonderzoek brengen we de klanttevredenheid in kaart en komen verbeterpunten voor ons aan het licht. We hebben de uitkomsten van de vorige metingen op veel manieren gebruikt. Door het onderzoek elke twee jaar uit te voeren houden we de vinger aan de pols en komen we er achter of we op de goede weg zijn. 

Onafhankelijk onderzoek 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door DirectResearch, een extern en onafhankelijk onderzoeksbureau uit Amsterdam. DirectResearch is wettelijk verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. U kunt ongeremd uw mening geven, uw antwoorden worden door het bureau anoniem verwerkt. 

Vragenlijst per e-mail

Als wij uw e-mailadres hebben, dan ontvangt u automatisch een e-mail met de uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. De  vragenlijsten worden afgenomen  in september en oktober 2022.

Eén maand gratis huur

Om onszelf te kunnen verbeteren is het van belang dat er zoveel mogelijk mensen meedoen. Daarom hopen we op uw deelname. Maar u kunt ook nog iets winnen. Na afloop van het onderzoek verloten we onder onze huurders een maand gratis huur!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het HIRA huurdersonderzoek? Kijk op deze pagina waar ook antwoorden op veelgestelde vragen staan. Of bel ons via 020 215 00 00

Deel deze pagina