Nieuwsbericht

Handtekening met purschuim niet voldoende

Publicatiedatum: 30-11-2016

Birgitte de Maar, lid van de raad van bestuur bij Rochdale (groene overall), Paulina Logchies, algemeen directeur van Logchies (oranje overall), Han Fluttert, directeur van Weijman (gele overall) en Marten Boerema, commercieel directeur van Van Wijnen (rode overall) zetten nu een echte handtekening onder de ketensamenwerking.

Op de achtergrond zie je de handtekeningen die eerst op ludieke wijze zijn gezet met behulp van purschuim. Dit is het startsein voor het grootste duurzaamheidsproject van Rochdale. Hierbij worden circa 5500 woningen die nu nog een slecht energielabel hebben de komende jaren verbeterd. Energiebesparing en duurzaamheid staan hoog op de agenda van Rochdale.

Ervaring opdoen
Er wordt gestart met 18 complexen, Rochdale wil hiermee ervaring op doen met de  voorbereiding en de uitvoering. Ook wordt hierbij onderzocht welke bouwtechnische oplossingen het beste zijn. De uitgekozen complexen, die in Zaanstad en Amsterdam staan, vormen een goede mix van het woningbezit.

Informeren
Met behulp van flyers, brochures en een speciale pagina op onze website informeren wij onze bewoners uitgebreid. Ook huisbezoeken maken hiervan deel uit. De maatregelen leveren een positieve bijdrage aan het wooncomfort en het energieverbruik wordt lager. Fotografie: Elmer van der Marel.

Deel deze pagina