Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Het huurderspanel gaat van start

Publicatiedatum: 02-03-2022

Enkele maanden terug deden wij een oproep om u aan te melden voor ons huurderspanel. Wij zijn blij met alle huurders die zich hebben aangemeld om hun ervaringen en meningen met ons te delen, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. De eerste vragenlijst van het huurderspanel staat inmiddels online.

ls Rochdale zijn wij altijd op zoek naar de meningen van onze huurders. Met het huurderspanel kunnen we onze huurders op een makkelijke manier vragen naar hun meningen, behoeftes en wensen. De informatie die wij hiermee ophalen, kunnen wij gebruiken om onze mensen en plannen zo doelgericht mogelijk in te zetten. Ik hoop dat zoveel mogelijk huurders mee zullen doen!


Hester van Buren, voorzitter Raad van Bestuur

Wij nodigen graag alle huurders uit om mee te doen aan ons eerste onderzoek over participatie. Over welke ontwikkelingen in uw buurt, straat of gemeente wilt u meepraten? Op welke manier? Of misschien heeft u nog tips voor ons. Wij horen het graag!

Vul de vragenlijst in en maak kans op een Bol.com cadeaubon van € 25,-

De vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Onder alle inzendingen verloten wij 2x een Bol.com cadeaubon van € 25,-
Uw deelname is anoniem en uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. U ontvangt bericht als de uitkomsten bekend zijn. 

Vragenlijst nu invullen

Meedoen aan het huurderspanel

Heeft u ideeën over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wat vindt u belangrijk? Meld u dan aan voor ons huurderspanel. Het panel wordt beheerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Research 2Evolve. U ontvangt maximaal vier keer per jaar een uitnodiging per e-mail. U bepaalt zelf elke keer of u met een onderzoek meedoet. Klik hier voor meer informatie over ons huurderspanel.

Deel deze pagina