Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Hulp van studenten in Florijn door kapotte lift

Publicatiedatum: 14-03-2017

Een bewoonster in de flat Florijn Zuid krijgt letterlijk ondersteuning omdat zij de trap af moet. Beide liften zijn namelijk buiten bedrijf.

We verwachten dat een van de twee morgen weer gerepareerd is. De andere is de komende weken buiten werking. Omdat er hier nog meer bewoners slecht(er) ter been zijn, is direct na de storing hulp ingeroepen van mijnstudent.nl. Binnen anderhalf uur kwamen vier studenten in actie.

Bewoners geïnformeerd
Als bewoners de hal inkomen om vervolgens naar hun appartement te gaan, worden ze opgevangen en indien nodig begeleid. Als er bewoners zijn die naar beneden willen om bijvoorbeeld boodschappen te doen, kunnen zij een telefoonnummer bellen en worden zij opgehaald.

Geïnformeerd
We vinden het erg vervelend en doen ons best om het ongemak te verlichten. De bewoners die thuis zijn, zijn inmiddels geïnformeerd. Op alle verdiepingen zijn ook posters opgehangen met daarop een telefoonnummer dat gebeld kan worden als er hulp nodig is. Florijn werd begin jaren 70 opgeleverd als een van de honingraatvormige flats in de F-D buurt. Fotografie: Elmer van der Marel.

Deel deze pagina