Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Integraal samenwerken en maatwerk in de Koornhorst

Publicatiedatum: 15-02-2019

Afgelopen week bereikten we overeenstemming over het samenwerken met een mobiel team van het Leger des Heils. Eerder dit jaar gaven we al het startsein voor een duurzame samenwerking met MaDiZo (Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Amsterdam Zuidoost).

Intensieve samenwerking met deze partijen zorgt voor betere zorg- en dienstverlening aan kwetsbare groepen, zoals senioren in de Koornhorst.

Cliëntondersteuners van MaDiZo bieden vanuit locatie Koornhorst informatie, advies en steun aan de bewoners van senioren wooncomplex Koornhorst. Met de samenwerking vergroot MaDiZo het laagdrempelig aanbieden van maatschappelijke diensten in de wijk. In een later stadium wordt de steun uitgebreid naar buurtbewoners, kwetsbare senioren, alleenstaande mannen, mensen met psychiatrische problemen, schuldproblemen of verslavingsproblemen.

Redley Jakoba, medewerker Gebiedsbeheer van Rochdale in Zuidoost: “Het mobiele team van het Leger gaat ons helpen met zorg gerelateerde overlastzaken en is minimaal één dag(deel) per week aanwezig in Koornhorst. Door integrale samenwerking met deze partijen kunnen onze bewoners sneller en beter geholpen worden.”

 

Deel deze pagina