Nieuwsbericht

'Klussenbus' voor bewoners Dobbebuurt

Publicatiedatum: 10-03-2016

Het duurt nog even voordat de buurt vernieuwd wordt. Daarom stuurt Rochdale alvast een klussenbus naar de Dobbebuurt, in Amsterdam West. Bewoners met vragen en klachten kunnen zo snel geholpen worden.

Twee medewerkers van Rochdale zijn in deze bus dagelijks in de Dobbebuurt aanwezig om bewoners met klachten te helpen.

Far west
Far West had ooit plannen voor een renovatie in deze buurt in Nieuw West. Deze zijn stilgelegd toen Far West werd opgeheven. Rochdale nam daarna de woningen over. De woningen zijn al sinds langere tijd niet meer opgeknapt, dat gaat gebeuren, maar kost nog tijd. Daarom biedt deze klussenbus uitkomst. Bewoners met vragen,  of problemen kunnen hier gratis hiervan gebruik maken.

Bewoners geïnformeerd
Het betreft de bewoners in de Theodorus Dobbestraat, Dirk Bonsstraat, Hermanus Coenradisstraat en de Reina Prinsen Geerligstraat. De eerste maand staat de bus er van maandag t/m donderdag, na een maand wordt gekeken hoe vaak het daarna nodig is. Bewoners kregen onlangs een nieuwsbrief in de bus waarin zij van de ontwikkelingen in de Dobbebuurt op de hoogte worden gehouden. Ook is er een flyer gemaakt om ze te informeren over de klussenbus en wat de mogelijkheden zijn.

Deel deze pagina