Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Koornhorst krijgt twee extra brede liften

Publicatiedatum: 11-05-2017

In seniorenflat Koornhorst in Amsterdam Zuidoost worden de drie bestaande liften vervangen voor twee extra brede liften. De werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen. Wij hopen op uw begrip.

De seniorenflat Koornhorst in Amsterdam Zuidoost krijgt twee nieuwe liften. De drie bestaande liften worden vervangen door twee extra brede liften, beter geschikt voor scootmobielen. Veel bewoners in deze flat hebben namelijk een scootmobiel. De 'oude liften' werden daardoor regelmatig beschadigd. Omdat we verwachten dat het gebruik van scootmobielen toeneemt, hopen we met de extra brede liften de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Tegelijkertijd willen wij het aantal storingen terugbrengen.

Grote verbouwing
Om twee extra grote liften te plaatsen, moeten we flink verbouwen. Dit gaat gepaard met veel hak- en breekwerk. Verder is het onvermijdelijk dat de bewoners de komende weken veel last hebben van lawaai en stof. Wij hebben uit voorzorg ons schoonmaakbedrijf de opdracht gegeven om zolang de sloopwerkzaamheden duren aan het einde van iedere middag extra schoon te maken.

Kans op extra storingen
Er is een kans dat de enige bruikbare lift door overbelasting storingen krijgt. Daarom is er de komende tijd in het weekend iemand aanwezig die helpt bij het gebruik van de lift. Verder plaatsen we binnenkort een traplift. En mocht de lift het langere tijd niet doen dan schakelen wij student.nl in om de bewoners te helpen boven te komen en om bijvoorbeeld boodschappen te doen. We hopen dat de twee nieuwe liften eind augustus klaar zijn.

Deel deze pagina