Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Krakers Zaandam moeten vertrekken

Publicatiedatum: 01-11-2016

In de Narvastraat in de Havenbuurt in Zaandam zijn twee woningen gekraakt. Wij zijn hier niet blij mee en doen aangifte. De wijkaanpak moet door gaan.

De krakers moeten zo snel mogelijk vertrekken zodat de vernieuwing van de buurt kan worden afgerond.

Vernieuwing
De woningen in de Narvastraat worden binnenkort gesloopt en sommigen staan daarom tijdelijk leeg. Het betreft de laatste fase van de vernieuwing van de Havenbuurt. Om te voorkomen dat de andere vier woningen die leeg staan in dezelfde straat ook worden gekraakt, zijn deze woningen onklaar gemaakt en dichtgetimmerd. Helaas waren er direct na de ontruiming van de eerste kraakactie op zondag alweer twee woningen gekraakt.

Verboden
Kraken is verboden, het overtreden van deze wet is niet acceptabel. Woningen (en datzelfde geldt voor bedrijfspanden) van ons mogen nooit worden gebruikt voor activiteiten die in strijd zijn met de wet. Door deze actie bestaat het gevaar dat de afronding van de vernieuwing in de Havenbuurt vertraging oploopt en dat is heel vervelend voor de buurtbewoners.

Klachten
Heeft u klachten over de krakers, meld het aan de bewonersbegeleider van Rochdale, Michel Kappenberg (020-215 00 00). Heeft het spoed dan belt u de politie.

Deel deze pagina