Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Langere verwerkingstijd digitale post door nieuw postverwerkingssysteem

Publicatiedatum: 29-09-2021

Rochdale gaat werken met een nieuw digitaal systeem om de binnenkomende digitale post beter te verwerken en te registreren. In verband met de uitrol van het nieuwe systeem hebben wij een wat langere verwerkingstijd dan normaal.

Alle mails en contactformulieren die vanaf woensdag 29 september worden verstuurd, worden na maandag 4 oktober weer in behandeling genomen. We zullen er hard aan werken om alle aanvragen zo snel mogelijk te verwerken, maar houd er rekening mee dat er een langere verwerkingstijd is dan normaal. 

Deel functionaleiten Mijn Rochdale niet beschikbaar

Het invoeren van het nieuwe systeem heeft ook gevolgen voor een aantal functionaliteiten in Mijn Rochdale. Van woensdag 29 september tot en met maandag 4 oktober is het digitaal postoverzicht in Mijn Rochdale niet beschikbaar. Ook het aanpassen van de betaalgegevens of het opzeggen van de huur is in deze periode niet mogelijk. 

Urgente zaken via telefoon of chat

U hoeft verder niets te doen, uiteindelijk wordt uw mail of contactformulier gewoon afgehandeld. Voor urgente zaken kunt u het beste contact opnemen via de telefoon of chat. 

Deel deze pagina