Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Meepraten over het beleid van Rochdale

Publicatiedatum: 19-09-2022

De Bewonersraad Rochdale (afgekort: BWR) bestaat uit leden van bewonerscommissies die samen de Vereniging Bewonersraad Rochdale vormen. De BWR adviseert over het beleid van Rochdale en houdt zich bezig met actuele thema’s die voor alle huurders van belang zijn.  Zoals nieuwbouw, sloop en renovatieprojecten, de jaarlijkse huurverhoging en servicekosten. Leden van de BWR zijn ook gesprekspartner in het maken van prestatieafspraken met gemeenten.

De bewonersraad ondersteunt de bewonerscommissies. Wij luisteren naar de bewonerscommissies en denken en praten mee op verschillende woonthema’s. Ook bieden wij bewonerscommissies die lid zijn van de vereniging de mogelijkheid aan om gratis webinars van de Woonbond volgen. Andersom zijn de bewonerscommissies de ogen en oren in de wijk voor De Bewonersraad. Vindt u het interessant om over het beleid van Rochdale mee te denken, dan nodigen we bewonerscommissies graag uit om lid te worden van de bewonersraad. Meer informatie over de Bewonersraad kunt u lezen op de website Bewonersraad Rochdale.

Bewonersraad Rochdale zoekt nieuwe (bestuurs)leden

De BWR is ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bewonerscommissies kunnen iemand voordragen voor een bestuursfunctie in de centrale organisatie. Voor Rochdale is het heel belangrijk dat bewoners meepraten. Rochdale steunt daarom de BWR om nieuwe bestuursleden te werven voor de bewonersraad.

Heeft u interesse om een bijdrage te leveren of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar contactbewonersraad-rochdalenl of bel naar telefoonnummer 020 - 362 18 20. 

 

Deel deze pagina