Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Mijn Rochdale: nog makkelijker én veiliger inloggen met een linkje

Publicatiedatum: 08-07-2021

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Om uw gebruikersgemak te vergroten, hebben wij gewerkt aan een nieuwe manier van inloggen op Mijn Rochdale. Inloggen is voortaan niet alleen makkelijker, maar ook veiliger.

Normaal gesproken logt in op Mijn Rochdale met uw e-mailadres en wachtwoord. Vanaf nu kunt u inloggen met een linkje die we naar het e-mailadres sturen die gekoppeld is aan uw Mijn Rochdale account. Uw wachtwoord heeft u dus niet meer nodig. 

Hoe werkt het precies?

In het inlogscherm van Mijn Rochdale vult u uw e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw Mijn Rochdale account. U kunt vervolgens kiezen voor het invullen van uw wachtwoord óf om in te loggen via een inlog-link. Kiest u voor het inloggen met een inlog-link dan wordt naar het e-mailadres een linkje gestuurd. Als u vervolgens op deze link klikt, dan bent u direct in Mijn Rochdale ingelogd. 

Deze link is slechts 1 uur geldig en eenmalig te gebruiken. Als u niet uitlogt, blijft u (zoals u gewend bent) ingelogd. Als u uitlogt en later opnieuw wilt inloggen, vult u weer uw e-mailadres in om een nieuwe link te ontvangen. 

Waarom is dit veranderd?

Het linkje brengt veel voordelen met zich mee, waaronder:

  • U hoeft geen wachtwoord meer te onthouden.
  • Het is een stuk veiliger, zowel voor u als voor ons.

Maakt u nog geen gebruik van Mijn Rochdale, maar wilt u dat wel? Kijk hier voor meer informatie!

Deel deze pagina