Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwe app maakt vinden huurhuis om te ruilen makkelijker

Publicatiedatum: 25-09-2017

Snel en eenvoudig zoeken en vinden van een huurhuis om te ruilen, op een plek waar je graag wilt wonen.

De nieuwe gratis app HuisjeHuisje moet het makkelijker maken om een leuk en betaalbaar huis te vinden. Snel en eenvoudig zoeken, vinden en ruilen van een huurhuis op een plek waar je graag wilt wonen. Daten, maar dan nét even anders! 

Hoe werkt het?

Iedereen in Nederland met een huurhuis en verhuisplannen kan HuisjeHuisje gratis downloaden en gebruiken (playstore of appstore). Je meldt je aan, vult je persoonlijk gegevens in zoals informatie over inkomen- en huishoudgrotte, maakt foto's van je huis en kunt aan de slag. Je bekijkt andere huizen geeft aan of je ze leuk vindt. Voor je het weet heb je een match. Dan maak je een afspraak en kun je besluiten van huis te ruilen. Deze manier verhoogt de kans op succes, omdat je veel sneller in contact komt met mensen die ook willen ruilen. 

Voordeel van HuisjeHuisje is dat je ook kunt kijken in andere steden of wijken waar je eerst niet aan hebt gedacht. Je bent niet gebonden aan je huidige woonplaats of verhuurder. En iedereen met een huurhuis kan zich aanmelden. Misschien zit uw nieuwe huis er wel tussen.

Zoeken, ruilen, verhuizen

HuisjeHuisje is een initiatief van Rochdale en 26 andere woningcorporaties met samen ruim 336.000 huurwoningen. De woningmarkt zit muurvast, daar willen de corporaties wat aan doen. Behalve nieuwe huizen bouwen, is HuisjeHuisje een creatieve en snelle manier om het aanbod huurhuizen te vergroten die anders niet beschikbaar waren. Het idee is dat woningzoekenden dankzij HuisjeHuisje sneller een woning kunnen vinden die bij hun past, door te ruilen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina