Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwe intercoms aan het Teylerplein

Publicatiedatum: 11-09-2017

In ons complex aan het Teylerplein heeft de intercom het begeven. Voor de bewoners erg ongemakkelijk omdat ze de bel niet meer horen.

Over een half jaar zou het systeem worden vervangen. Omdat het huidige model niet meer wordt gemaakt, en er geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn, krijgen de bewoners een nieuwe.

Videofoon
De huurders hadden tot op heden alleen een audioverbinding. Zij mogen nu ook kiezen voor een videofoon. Dan kunnen zij op een schermpje zien wie er voor de deur staat. Op de foto geeft een medewerker van Rochdale een demonstratie aan de bewoners. Standaard wordt er een audiofoon geplaatst en tegen betaling van extra servicekosten kan er dus een audio én videofoon geplaatst worden.

Zo snel mogelijk
In het complex bevinden zich zo’n 30 woningen die opnieuw van bedrading moeten worden voorzien. We vinden het vervelend dat huurders, er wonen namelijk ook mensen die hulpbehoevend zijn, tijdelijk wat onthand zijn. We vragen daarom om begrip en doen ons best om zo snel mogelijk de nieuwe intercom te laten werken.

Deel deze pagina