Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nu ook een Sociaal Spreekuur in het Dobbepunt

Publicatiedatum: 05-07-2018

Het Dobbepunt is de plek in de buurt voor de bewoners van de woningen in de Dobbebuurt en de Burgemeester Fockstraat waar Rochdale de komende jaren gaat renoveren.

Op het buurtpunt kunt u terecht met uw vragen over onderhoud, de aanpak van de woningen en ook met vragen over de leefbaarheid en de buurt. En nu helpen we u tijdens het sociaal spreekuur ook graag met andere zaken zoals geldzaken, uitkering, belasting of werk. Het Dobbepunt is het antwoord op de vraag van bewoners om beter onderhoud, sneller reageren op klachten en toegankelijker zijn voor vragen van bewoners. Met een buurtpunt maken we het voor bewoners makkelijker, laagdrempeliger om contact met ons te hebben.  

Wie vindt u er?

Alle mensen op de foto zijn altijd of vaak aanwezig in het buurtpunt of in de wijk. Er is een vaste vakman voor de buurt, Jeroen, die met de reparatieaanvragen en klachten aan de slag gaat. Er is een medewerker, Ber, die u kan vertellen over de aanpak van de woningen. Ook de wijkbeheerders Alime en Chris en de medewerker participatie helpen u graag. En op donderdag zijn er tijdens het sociaal spreekuur medewerkers van andere organisaties waar u terecht kunt met vragen over geldzaken, uitkering, belasting of werk. 

Uitwerken plannen

Rochdale gaat de Dobbebuurt opknappen. Dat doen we in fasen. We praten nu met de projectcommissie van de Holt woonblokken aan de Dirk Bonsstraat, Coenradistraat en de R.P. Geerligsstraat over precieze aanpak. Die informatie kunt u over een tijdje ook vinden op het Dobbepunt.

Wees welkom!

Tot ziens op het Dobbepunt op Burgemeester de Vlugtlaan 43 

Onze openingstijden:

Maandag 9:00 tot 12:00 uur
Dinsdag 13:00 tot 16:00 uur
Woensdag 13:00 tot 16:00 uur
Donderdag 9:00 tot 12:00 uur en sociaal spreekuur van 13.00-15.00
Vrijdag 9:00 tot 12:00 uur